About Us

         
           Experiencing the Northwest culture within the time we spent in Australia, the passionately master the craft of doughnut making through a hands-on approach that focuses on freshness and fullness of flavor, and sharing thoughts with our friends and community, we were inspired to bring back donut’s culture to Vietnam. We couldn’t find anyone making a donut the way we envisioned. A sweet treat with no chemicals, and no conventional donuts—something everyone could enjoy.
           Most conventional donuts are made with other companies pre-made mixes with cold-hearted machines. At DOSH, we do it differently. Every batch of doughnuts at DOSH not only made from raw ingredients: yeast, flour, butter, milk but also requires passion and love, which come from the hands of our bakers. No machine can give us that.
---

           Cơ hội trải nghiệm văn hóa miền Tây Bắc nước Úc, cộng thêm niềm đam mê tạo ra những chiếc bánh donut thủ công để giữ trọn hương vị tươi mới cùng với sự chia sẻ của bạn bè, chúng tôi đã được thôi thúc và truyền cảm hứng để mang văn hóa donut về Việt Nam. Tại thời điểm đó, chúng tôi không thể tìm thấy bất cứ ai làm donut theo cách mà mình đã mường tượng. Đó phải là một ăn ngọt không có hóa chất, không làm theo cách thông thường và khiến mọi người thật sự muốn được thưởng thức.
          Hầu hết các loại donut thông thường được làm ra từ bột trộn sẵn bằng máy. Tại DOSH, chúng tôi không chọn cách làm này. Mỗi mẻ bánh donut tại DOSH không chỉ được làm từ các nguyên liệu thô như: men, bột, bơ, sữa mà còn đòi hỏi niềm đam mê và tình yêu, đến từ bàn tay của những người thợ làm bánh. Chúng tôi tin rằng: Không một loại máy móc nào có thể thay thế được những người thợ làm điều đó.